nettle flour – 34 % Protein; Ca 170, Iron 230 mg, 300 kcal/ 100 g.

Comparison of nutritional properties of Stinging nettle (Urtica dioica) flour with wheat and barley flours.Food Sci Nutr. 2016 Jan; 4(1): 119–124. „mmol/100g, Common nettle, leaves, dried: 35.23 – Cinnamon, dried ground, India: 31.64Additional file 1: The Antioxidant Food Table, only download, 615 K – The total antioxidant content of more than 3100 foods, beverages, spices, herbs and supplements used worldwide, Nutr J. 2010; 9: 3.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: